top of page

Conmach Makine'den Kesim&Büküm Hizmeti

EROL TESLİM

28 Nis 2022

Kesim Büküm Hizmeti


Çorlu Lazer Kesim firmaları arasına bir yenisi daha eklendi. CNC Lazer Kesim ve Abkant Büküm makineleri ile "Makine Parçaları Üreticisi" olarak sektöre giriş yapan CONMACH çeyrek asırı aşkın süredir İnşaat makineleri üretim ve ihracatı yapmaktadır. Firma makine parkuruna eklediği CNC Fiber Lazer kesim makinesi ve CNC Abkant Büküm Makinesiyle kesim büküm hizmeti veren firmalar arasında yer aldı.


Briket Makinesi, Beton Santrali, Kırıcı Tesisleri, Beton Boru Makinesi ve diğer inşaat makinelerinin üretim ve ihracatını gerçekleştiren CONMACH her geçen gün makine parkuruna bir yenisini ekleyerek hedefine emin adımlarla koşuyor. Bir İstanbul firması olan CONMACH fabrika tesisleri 2020 Eylül ayından beri Çorlu ve bölgesinde faaliyet göstermektedir.




Ülke ekonomisine ve üretime katkıda bulunmak için makine tezgahlarını kendi kullanımları ve fason kullanım için açacaklarını ifade eden şirket yönetimi Çorlu lazer Kesim merkezi olarak karbon çeliği,paslanmaz çeliği,yay çeliği,galvanizli çelik,alüminyum,pirinç,bakır gibi sac levhaların lazer kesimlerini ve abkant bükümlerini gerçekleştirecek.




bottom of page